lasersko graviranje ASPect

  Lasersko graviranje

 Kovina
 Les
 Usnje
 Steklo
 Akrilno steklo
 Kamen
 Izdelava štampiljk
 Globinsko graviranjelasersko graviranje ASPect - pri laserskem graviranju na zatič pisala in obesek je gravura temnejša, medtem ko je pri gravuri na aluminijast etui za vizitke gravura bele barve (aluminij je bela kovina)

    klikni sliko za ogled slik

pri laserskem graviranju na zatič pisala in obesek je gravura temnejša, medtem ko je pri gravuri na aluminijast etui za vizitke gravura bele barve (aluminij je bela kovina)

lasersko graviranje ASPect - Graviranje kovin

lasersko graviranje kovin

V laserskem graviranju kovin lahko v podjetju ASPect ponudimo široko paleto rešitev, ki jih prakticiramo v vsakdanjem delu od osnovnega označevanja logotipov do zahtevnih globinskih gravur. Pomembno je, da je v vsem procesu kvaliteta laserske gravure na najvišjem nivoju in je vsak laserski pulz pod kontrolo.


lasersko graviranje ASPect - barve laserskega označevanja

Barva gravure

Kot so kovine različnih barv (bela - aluminij, srebro, rumena - medenina, zlato, rdeča - baker, ...) je tudi barva gravure posledično bolj ali manj sive oz. črne barve z odtenki barve kovine oz. njenih primesi.

Obstajajo tudi posebni premazi za označevanje kovin s CO2 laserji a so le ti primerni le za ozek segment kovin, kvaliteta gravure pa je vprašljiva.
(laser deluje v vlogi detonatorja ki vžge eksplozivni premaz, ostanki teh mikro eksplozij pa predstavljajo oznako.) in ni primerljiva z gravuro, ki jo naredi Nd-YAG laser.


lasersko graviranje ASPect - Graviranje kovin

Graviranje kovin

Za lasersko graviranje kovin v označevalne namene se v splošnem uporabljajo Nd-Yag laserji. Struktura žarka je za razliko od CO2 laserjev primerna in omogoča mehansko deformacijo kovin. Nd-Yag laser odlikuje izredno majhen premer žarka v gorišču, ki omogoča zelo natančne gravure.

Dolga goriščna razdalja omogoča lasersko graviranje napetih artiklov. Pri teh gravurah pri običajnih rešitvah zaradi spremembe vpadnega kota in razdalje do artikla prihaja do odebelitve robov. V podjetju ASPect smo sami razvili programsko opremo, ki omogoča popravek osnovne slike na način, ki ohranja nepopačeno gravuro.graviranje na kovinsko prisrčnico graviranje obeska za psa graviranje noža obeski za ključe z gravuro
 Sedež podjetja:
 ASPect,
 Damijan Svetina s.p.
 Britof 128
 4000 Kranj
 
  lasersko graviranje ASPect - lokacija  zemljevid
 
 E-pošta: info@aspect.si
 Davčna št:26989263
 Davčni zavezanec:DA
 Matična št:1516019
 

 lasersko graviranje ASPect - vprašajte nas Vprašajte nas

Za dodatne informacije na temo lasersko graviranje kliknite na vprašaj zgoraj in nam postavite vaše vprašanje. Potrudili se bomo, da boste naš odgovor prejeli kar najhitreje.
www.mjavhov.com, obeski za pse, obeski za mucke, pasji obeski, pet tags, dog tags, cat tags, pet tags for dogs engravedaspect - ekspres online izdelava štampiljk


Portal poslovnih in promocijskih daril

POSLOVNA DARILA

akcijska ponudba
daril na zalogi
(gratis gravura)
poslovna in promocijska darila

 Sedež podjetja:
 ASPect,
 Damijan Svetina s.p.
 Britof 128
 4000 Kranj
 
  lasersko graviranje ASPect - lokacija  zemljevid
 
 E-pošta: info@aspect.si
 Davčna št:26989263
 Davčni zavezanec:DA
 Matična št:1516019
 


www.regi.si - spletni iskalnik in portal, registracija domen, izdelava in pozicioniranje strani

www.aspect.si

Copyright (C) ASPect 2000-2024, lasersko graviranje